Pagina kop brijder web

Teresa (ervaringscoach)

Teresa+200x200.jpg

Mijn naam is Teresa en ik ben 48 jaar. Ik ben ervaringscoach en teamondersteuner bij Brijder Web in Haarlemmermeer en Alphen aan den Rijn. Dat je op de website kijkt en erover denkt om contact op te nemen met iemand van ons team is al een overwinning.

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.” Dit motto van Pippi Langkous past bij hoe ik nu in het leven sta.

Levenservaring

Door een aantal gebeurtenissen in mijn leven ben ik geworden wie ik nu ben: adoptieverleden, verschillende ziekenhuisopnames en bijzonder onderwijs. Ook heb ik een lange relatie gehad, die op het eind behoorlijk problematisch was. Na ieder incident in die relatie stierf er iets in mij. Ik liep helemaal vast. Op mijn dieptepunt dacht ik zelfs: “Ik wil niet dood, maar wil er gewoon niet meer zijn.” Dat was toen. Nu is het gelukkig anders.

Trots

15 jaar later kijk ik terug op mijn geslaagde herstelproces. Kort nadat ik bij Brijder Web begon, als teamondersteuner, heb ik voor het eerst in mijn leven ervaren hoe het voelt trots op mezelf te zijn. Ik durfde ook te benoemen dat ik trots was op mezelf. Herstel is voor mij echt een proces: het gaat veel beter met me, maar er zijn nog steeds momenten dat ik hulp van anderen wil en kan gebruiken.

Graag wil ik met je onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik luister graag naar jouw verhaal en sta je met plezier te woord. Als het nodig is kan ik je ook in contact brengen met één van mijn collega’s. Het lijkt me geweldig om samen met jou de weg naar jouw herstel te bewandelen. Neem gerust contact met me op, als je jouw verhaal kwijt wilt of hulp wilt.