Pagina kop brijder web

Preventiewerker Dion

dion.jpg
Mijn naam is Dion. Ik werk in de regio Haarlemmermeer, Haarlem en Velsen. Als preventiedeskundige ben ik de hele dag aan het praten over alcohol- en drugsgebruik, roken, gamen en gokken.

Mijn hoofddoel is het voorkomen dat jongeren in de problemen komen door de eerder beschreven thema’s. Soms zijn dat gesprekken met jongeren of hun ouders. Op andere momenten train ik docenten, geef ik ouderavonden of sta ik voor de klas. Ook beantwoord ik vragen op de website www.drugsinfoteam.nl. Ik kan veel vragen over het gebruik van (party)drugs beantwoorden.


Informatie en handvatten
Als wij in gesprek gaan, hoor ik graag wat jij doet, denkt en wilt. Jij bent namelijk jij, en jij mag er zijn. Open- en eerlijkheid vind ik dan ook belangrijk. Alleen zo kunnen we écht een goed gesprek voeren. Geef dus vooral aan wat jij nodig hebt. Als wij in gesprek gaan dan kost dat je geen geld. Wel is het goed om te weten dat praten met mij, geen hulpverlening is, maar preventie. Ik kan je informatie en handvatten geven. Wij kunnen ongeveer vier gesprekken samen hebben. Heb je meer nodig? Dan kunnen mijn collega’s je verder helpen en kan ik je verwijzen.

Bel me: 06 -  53 73 04 27 of stuur een bericht via Contact