Mijn naam is Elian Otto en ik ben 38 jaar. Ik werk sinds 2002 als sociaal psychiatrisch verpleegkundige in de verslavingszorg. Voor die tijd heb ik als verpleegkundige in een psychiatrisch ziekenhuis gewerkt. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan in het werken met mensen met een verstandelijke beperking.

Ik zie het als een uitdaging om mensen te begeleiden die op meerdere leefgebieden problemen ervaren. Als je naast je verslaving andere psychische klachten, lichamelijke klachten of maatschappelijke problemen hebt, vind ik het belangrijk om daar aandacht aan te besteden. Dus bijvoorbeeld als je naast je verslavingsprobleem een ingrijpende gebeurtenis (trauma) hebt meegemaakt waar je nu nog last van hebt.

Samenwerken
Mijn kracht ligt vooral in samenwerken. Zo vind ik het natuurlijk heel belangrijk om met jou samen te werken. Maar ik denk ook dat de mensen die om je heen staan van grote waarde kunnen zijn om je weer beter te gaan voelen. En als je nog andere hulpverleners hebt, wil ik die graag bij de behandeling betrekken.

Aanmelden is bij mij tijdelijk niet mogelijk.