Pagina kop brijder web

Chantal: Ervaringscoach

Mijn naam is Chantal en ik ben 51 jaar. In het verleden heb ik soft- en harddrugs gebruikt.
Ook heb ik ervaren hoe het is om de partner te zijn van iemand met een verslavingsprobleem.
Voor mij was het een zoektocht om daarmee om te gaan.

  • Wat heb ik nodig?

  • Welke hulp is er?

Je krijgt er geen handleiding bij. Uiteindelijk leerde ik mijn sterke en zwakke punten kennen en weet ik waar mijn grenzen liggen. Deze zaken waren voor mij belangrijk om mijn verslaving onder controle te krijgen en weer te kunnen genieten van het leven.

Hoe kan ik jou helpen?

Misschien heb je al van alles geprobeerd of is dit juist een eerste stap? Lijkt het je fijn om eens met iemand te kunnen praten die zelf een verslaving heeft doorgemaakt? Door naar je te luisteren en met je mee te denken hoop ik je te kunnen versterken. Op jouw manier en in jouw tempo. Als het nodig is kan ik je ook in contact brengen met één van mijn collega’s.

Iets meer over mij

Ik heb 7 jaar voor de cliëntenraad van Brijder gewerkt en voorlichtingen gegeven. Na een cursus heb ik diverse werkzaamheden als ervaringsdeskundige gedaan en ben nu met veel plezier ervaringscoach.
Ik ben getrouwd. Ik kan erg genieten van het bezoeken van concerten, musea, fietsen, lezen  of gewoon een leuk uitje. ’s Zomers ga ik graag kamperen of naar het strand.

Hoe nu verder

Het feit dat je dit leest en er over denkt om contact op te nemen met iemand van ons team is al een overwinning.
Je kunt mij een bericht sturen en dan neem ik contact met je op. Per mail, via de telefoon of persoonlijk, wat jij het prettigst vindt.