Pagina kop brijder web

Chantal: Ervaringscoach

Chantal.jpg

Hallo, mijn naam is Chantal en ik ben 52 jaar. Ik heb een verleden van soft- en harddrugsgebruik. Het is een flink gevecht geweest om te stoppen, maar het is gelukt! Ook heb ik ervaren hoe het is om een partner te hebben met een verslavingsprobleem. Maar met hele goede afspraken en een flinke dosis motivatie zijn we ook hier uitgekomen.

Je krijgt er geen handleiding bij. Uiteindelijk leer je je sterke en zwakke punten kennen en leer je waar je grenzen liggen. Deze zaken waren voor mij belangrijk om mijn verslaving onder controle te krijgen, te herstellen en weer te kunnen genieten van het leven.

Ervaringscoach

Tijdens mijn herstel was ik een aantal jaar bestuurslid van de cliëntenraad van Brijder en gaf ik voorlichtingen. In deze tijd ben ik mij gaan ontwikkelen als ervaringsdeskundige. Ik heb meegewerkt aan een e-healthproject en vragen beantwoord voor Stel je vraag aan een ervaringsdeskundige via de website van Brijder. In 2017 ben ik als vrijwilliger begonnen bij Brijderweb.

Herstelgroep

Sinds februari zijn we met een herstelgroep gestart op woensdagochtend vanaf 10.00 uur in Hoofddorp, deze begeleid ik samen met een collega.
De groep is voor mensen van 23 tot 55 jaar. We praten over onderwerpen waar je in je herstel mee te maken krijgt. Soms is het prettig om te horen hoe anderen hiermee omgaan.


Wil jij meedoen aan deze groep? Stuur mij een berichtje en ik stuur je een antwoord terug.