Pagina kop brijder web

Wilma van Muijen

Wilma+van+Muijen+Bweb.jpg
Mijn naam is Wilma van Muijen en ik werk ruim tien jaar in de geestelijke gezondheidszorg. Daar heb ik ook mijn opleiding tot verpleegkundig specialist gevolgd.

Ik heb op veel verschillende plekken gewerkt: in ziekenhuizen, klinieken, bij mensen thuis en ook bij begeleide woonvoorzieningen. Hierbij heb ik ervaring opgedaan met mensen die te maken hebben met verslaving.

Mijn werkwijze

Ik heb een rustige houding en geef veel ruimte voor jouw verhaal. Jij moet je prettig voelen bij de keuzes die je maakt. Mijn uitdaging is om samen met jou te bedenken wat je lastig vindt en hoe je hieraan kunt werken. Ik denk graag in mogelijkheden en niet in problemen. Ik vind samenwerken met jou en met anderen in jouw omgeving heel belangrijk in een behandeling.

Wie ik verder ben

Ik ben 31 jaar oud en getrouwd. Ik hou veel van dieren en heb zelf twee grasparkieten, twee konijnen en een aquarium met tropische vissen. Daarnaast rijd ik graag paard en heb ik een parttime verzorgpaard. Ik doe vrijwilligerswerk voor de voedselbank. Een van mijn grootste hobby’s is motorrijden en ik ga dan ook graag weekenden weg met de motor. Daarnaast hou ik van lezen en van leuke dingen doen met vrienden en familie.