Pagina kop brijder web

Roger Pop: Ervaringscoach

Roger200x200.jpg

Mijn naam is Roger Pop en ik ben ervaringscoach bij Brijder Web Amstelland voor volwassenen. Ik ben bekend met verschillende soorten verslavingen. Sinds 2014 ben ik in herstel.

In 1989 sloeg bij mij het noodlot toe. Onder invloed van drugs en alcohol maakte ik een ongelukkige val van een balkon van 5 hoog. Nadat ik uit een langdurige coma was gekomen bleek ik een dwarslaesie te hebben en belandde ik in een rolstoel.

Kijk naar wat je wel kunt

Mijn focus ging uit naar wat ik nog wel kon zoals sporten voor gehandicapten en leren. Ik heb een diploma coaching gehaald. En behaalde diverse prijzen, zoals 3e van Europa waterskieën en Europees Kampioen op de slalom. Ik doe dingen in het leven anders dan anderen. Take a risk or lose chance is een motto van mij.

Openheid

Ik ben huisvader. Mijn vrouw en ik hebben 3 kinderen. Ik heb mijn vrouw en kinderen zeer nauw betrokken in mijn herstel. Openheid en eerlijkheid zijn belangrijk voor mij. Ik ga veel naar meetings van AA en NA en volg een 12-stappen plan, dat helpt mij nog steeds in mijn herstel.

Wat u van mij kunt verwachten

U kunt bij mij terecht met uw vragen en problemen over alles wat te maken heeft met verslaving en hoe daarvan vrij te komen. De do’s en dont’s van verslaving, terugval en herstel, heb ik allemaal doorleefd.

Wat mij nu helpt is er zijn voor anderen zijn en mijn ervaringen delen in openheid en eerlijkheid. Ik ben optimistisch en betrokken bij herstelgerichte ideeën. Wilt u ook een herstelgericht leven? Ik help u graag actief te zoeken naar wat u helpt bij uw herstel.