Jessie Joosten

Jessie.jpg

Je bent niet voor niets terechtgekomen op deze website en wellicht twijfel je er nog over om je aan te melden. Door hier alleen al mee bezig te zijn, ben jij bezig met de eerste stap naar herstel. Een eerste stap naar het regie nemen over jouw leven en het zorgen voor jezelf. Als jij je aanmeldt, zou ik graag samen met jou op zoek gaan naar jouw pad van herstel.

Ik ben Jessie Joosten (29 jaar), werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige.

Mijn krachten
Mijn krachten liggen bij het aanvoelen van een ander. Doordat ik vrij sensitief ben, kan ik mij goed inleven en verplaatsen. Hierdoor kunnen wij sneller naar een diepere laag van jou komen, als jij dit ook wilt. Mijn werkwijze kenmerkt zich door het opbouwen van vertrouwen en werken met mijn intuïtie. Vanuit daar bekijken we samen wat jij nodig hebt, zodat jij zelf de regie kunt pakken en/of behouden. Verder zie ik mijzelf als betrouwbaar, eerlijk en rustig en ben ik altijd in voor humor.

Werkervaring
Vrijwel de meeste werkervaring heb ik opgedaan binnen Brijder verslavingszorg, waaronder in de kliniek. Mijn werkzaamheden bestonden uit het aansturen van teams, behandelen van cliënten, het geven van groepen en cognitieve gedragstherapie (CGT).Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan binnen de psychiatrie en het werken met jongeren.

Verder over mij
Handbal is mijn passie en ik sta zo nu en dan nog in het veld als keepster. Daarnaast ben ik gek op het maken van een wandeling en het lezen van een boek.

​​​​​​​Je kunt je direct bij mij aanmelden of eerst een contactbericht sturen als je vragen hebt.