Pagina kop brijder web

Cees Cornelisse

Cees+200x200.jpg

Ik ben Cees Cornelisse en werk al meer dan 30 jaar in de verslavingszorg als verpleegkundige HBO. Mijn motto is: Geef nooit op.

Ik ben begonnen in Den Haag in kliniek Zeestraat waar cliënten opgenomen werden om te stoppen met het verslavende middel. Daar heb ik 9 jaar gewerkt. Daarna in Alphen aan den Rijn in de ambulante verslavingszorg.
Ik werk nog steeds met erg veel plezier. Sinds eind jaren negentig ben ik me meer bezig gaan houden met het werken buiten het kantoor. Cliënten thuis opzoeken en zo nodig motiveren om aan hun probleem te gaan werken.

Mijn werkwijze

Mijn uitdaging is om samen met jou te onderzoeken wat heeft gemaakt dat je in deze situatie bent gekomen. Ik ben er om je te ondersteunen in het proces om de verslaving achter je te laten. Mijn sterke kant is om je te motiveren je probleem aan te pakken. Dat doe ik met erg veel geduld.  

Wie ik verder ben

Ik ben 62 jaar, getrouwd en heb twee kinderen, een dochter en zoon. Sinds kort ben ik opa van een prachtige kleindochter. Ik heb veel hobby’s: tuinieren, fotograferen en vogels kijken.

​​​​​​​Aanmelden is bij mij even niet mogelijk.