Cursus en training

Bekijk het aanbod

ecstasy+belangrijkste+uitgaansdrug.png
Ben je ook benieuwd of jouw kind wel eens alcohol of drugs gebruikt? Weet je de signalen te herkennen als dit zou gebeuren of gaat jouw kind wel eens naar festivals waar ook gretig van XTC gebruik wordt gemaakt? Is het erg als jouw kind soms XTC gebruikt of een joint rookt?

Allemaal vragen waar ouders mee kunnen zitten en die van belang zijn om signalen te herkennen en een goede voorlichting te geven. Om je van alle informatie te voorzien organiseert Brijder Jeugd samen met welwonen en een ervaringsdeskundige een informatieve avond over deze onderwerpen. Op deze interactieve avond kun je in gesprek gaan met de medewerkers van Brijder Jeugd en andere ouders. Je kunt jouw vragen stellen en samen met andere ouders jouw ervaringen bespreken. Waar is er bijvoorbeeld hulp te vinden, waar kun je als ouder mee te maken krijgen

Er is steeds meer jeugd dat alcohol en drugs gebruikt waardoor het gebruik van deze middelen onder de jeugd een normale zaak lijkt te worden, maar dat is het natuurlijk niet. Leer de signalen te herkennen en leer hoe je dit met jouw kinderen kunt bespreken als preventieve maatregel of als je vermoedt dat jouw kind drugs en/of alcohol gebruikt.

Deze avond zal op 21 november gehouden worden in de Bonte Veer en start om 20:00 uur. De toegang is gratis evenals een kopje thee en/of koffie.

Beschikbare locaties en datums

Enkhuizen

Wielewaal 1, 1602 PV Enkhuizen - Wijkcentrum/ Eetcafe De Bonte Veer
  • Geen datums beschikbaar, neem contact op voor de mogelijkheden

Informatie

Kosten
gratis