Anoniem ♀

250x198+anoniem.png

Hallo mijn naam is anoniem ♀ en ik ben zoals dat heet, ervaringsdeskundige. In het jaar 2012 ging het zo slecht met mij dat ik niet meer wilde leven, de oorzaak daarvan lag voornamelijk in het overlijden van een dierbare. Omdat ik niet wist hoe ik hiermee om moest gaan heb ik een uitvlucht gezocht en ben gaan gokken.

Via de huisarts kwam ik terecht bij Brijder en ik ben daar fantastisch opgevangen, een lange periode van herstel brak aan. Ik ben precies twee jaar in therapie geweest, eerst ben ik begeleid bij het stoppen met gokken en daarna ben ik geholpen bij mijn gecompliceerde rouwverwerking. Dit ging onder meer middels cognitieve gedragstherapie. Wat is dat eigenlijk?

Cognitieve gedragstherapie
Cognitieve gedragstherapie is een vorm van psychotherapie. Je onderzoekt samen met je therapeut wat je denkgewoonten zijn. De therapeut leert je vervolgens om de gedachten die niet helpen en je een slecht gevoel geven, om te buigen naar helpende gedachten. In mijn geval een hele goede vorm van therapie, waardoor ik weer verder kan met mijn leven. Ik vind het leven weer een stuk leuker. Ik wilde mijn ervaring graag omzetten naar ervaringskennis en heb hiervoor een aantal trainingen gevolgd bij Brijder genaamd inzet ervaringsdeskundigheid.

Mijn werkwijze
Ik wil hiermee graag een goede gesprekspartner zijn voor anderen die net als ik, in de problemen zijn geraakt en er niet meer zelfstandig uit kunnen komen. Die hulp nodig hebben al is het maar een luisterend oor. Weet dat je van harte welkom bent en ik je graag wil ondersteunen, ik weet wat het is, hoe het voelt, dus daarin zijn wij elkaars gelijke. Schroom niet en neem contact met me op als je dat wilt, voel je vrij. Je kunt me een e-mail sturen of bellen. 

Wie ik verder ben
Privé draag ik mens en dier een warm hart toe, ben sportief, leer graag, heb huisdieren en een passie voor kwetsbare mensen.

Neem contact met mij op als je vragen hebt.